نام پروژه : پیاده سازی و استقرار سیستم کدینگ

نام کارفرما: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران

حوزه فعالیت: حمل و نقل ریلی

مدت همکاری :1389-1397

دستگاه نظارت: اداره کل تدارکات

درباره شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران

شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، یکی از شرکت‌های زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی است که وظیفه نگهداری و تعمیر و هم‌چنین بهره‌برداری از شبکه راه‌آهن ایران را برعهده دارد. این شرکت، سهامی خاص است که به موجب قانون مصوب مجلس شورای ملی ایران در ۱۶ اسفند ۱۳۵۵ تأسیس گردیده و در این اساسنامه شرکت نامیده شده‌است.

از آغاز پروژه تا کنون، بر خود می بالیم که شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از این سیستم بهره برده و سالیانه نسبت به تمدید قرارداد پشتیبانی اقدام می کند.

 

تعریف پروژه

شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین شرکت در حوزه حمل و نقل ریلی با توجه به پراکندگی جغرافیایی انبارها در سطح کشور با مشکلات متعددی در خصوص مدیریت اطلاعات اقلام مواجه بوده است. این مشتری در سال 86 نسبت به اجرای سیستم کدینگ ایران کد اقدام نمود که بنا به دلایلی مدیران را از دستاوردهای موجود راضی نکرده بود. فلذا بنا به درخواست واحد تدارکات و انبار، شرکت پردازشگران نواندیش با استقرار سیستم در واحد مرکزی و سطح انبارها در سراسر کشور نقطه آغاز یک پروژه موفق کدینگ را در راه آهن بنا نهاد.

خروجی های پروژه
پروژه های مرتبط
انبار چیست و انباردار کیست؟
آموزش انبارداری
مدیر محتوا

انبار چیست و انباردار کیست؟

در عصری که بشر برای راحتی و رفاه زندگی خود تکنولوژی های جدیدی را وارد زندگی خود می کند، نیاز برخی سیستم ها به خوبی

Read More »

دیدگاه مشتری

کاهش چشمگیر هزینه‌ها در انبارهای مجتمع مس سرچشمه

مس پرس به نقل از رئیس انبارهای مجتمع مس سرچشمه خبر داد؛ اکبریان گفت «از طریق کاهش هزینه‌های انبارداری ناشی از حذف کدهای تکراری و اصلاح مشخصات و بسته‌بندی کالا،‌ نظارت دقیق بر نحوه ارسال کالا و اجرای انبارگردانی با استفاده از دستگاه‌های بارکدخوان موفق به صرفه‌جویی چندصد میلیونی در انبارهای مجتمع مس سرچشمه شدیم»

اکبریان با اذعان به این‌که با وجود نگاه روز دنیا به مقوله انبارداری که تلاش می‌کنند انبارها را خالی نگه دارند، فضای انبارهای مس به شکل قابل‌توجهی پر شده‌اند و در حال حاضر جا برای کالای جدید نداریم. وی تأکید کرد: در این راستا دو پروژه «کدینگ» و «بهینه سازی مدیریت مواد و قطعات یدکی» تعریف شدند. بر اساس این پروژه‌ها مقرر شد اقلامی که در انبارها بلااستفاده بوده یا گردشی ندارند را تعیین تکلیف کرده و از انبارها خارج کنیم. سپس در اسرع وقت با همکاری واحدهای ذی‌ربط به فروش برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: این دو پروژه به مراحل پاپانی خود می‌رسند و امیدواریم تا پایان سال بخش عمده‌ای از کالاهای راکد تعیین تکلیف شده و به فروش برسند. این امر موجب می شود تا فضای انبارهای ما باز شود و بتوانیم کالاهایی را که اجباراً در محیط روباز داریم به داخل انبارها منتقل کنیم. رئیس انبارهای مجتمع مس سرچشمه با اشاره به این‌که در سال ۹۷ تعیین تکلیف اقلام راکد انبارها سرعت قابل‌توجهی خواهد گرفت، یادآور شد: پس از آن، چیدمان کالاها مورد بازبینی قرار گرفته تا بتوانیم از قفسه‌ها استفاده بهتری ببریم.

مهندس اکبریان / رئیس انبارهای مجتمع مس سرچشمه
شرکت ملی صنایع مس ایران